Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πρωκτικός οργασμός! Τι είναι και πώς γίνεται

Είναι ο οργασμός που προκαλείται από πρωκτική διέγερση με την εισαγωγή των δαχτύλων, του πέους ή ενός sex toy. Όλες οι γυναίκες μπορούν να τον πετύχουν αλλά μόνο μερικές είναι οι τυχερές που τον βιώνουν πραγματικά. Η σεξουαλική κορύφωση μπορεί να είναι ολοκληρωμένη ή ημιτελής, ανάλογα με τα ταλέντα σας στο άγγιγμα και στην κατάλληλη ώθηση τη σωστή στιγμή.
Ορισμένοι προνομιούχοι, μπορούν να τον βιώνουν χωρίς καν την πρωκτική διέγερση αλλά μόνο με τη διέγερση των γλουτών και της πρωκτικής σχισμής, με τη γλώσσα.Πώς συμβαίνει στην πραγματικότητα

Τυπικά , μέσω της διέγερσης του σημείου G , διαμέσου του τοιχώματος μεταξύ του κόλπου και του ορθού. Ναι , είναι μια έμμεση διέγερση , αλλά ίσως για αυτό τόσες πολλές γυναίκες και άνδρες λένε τα καλύτερα για την έντασή του. Στην πραγματικότητα, ανεπίσημα στοιχεία, δείχνουν ότι μερικές γυναίκες αισθάνονται τον πρωκτικό οργασμό ως ποιοτικά διαφορετικό από τον κλειτοριδικό ή τον κολπικό. Η ουσία είναι πως ο πρωκτικός οργασμός είναι υπαρκτός και δεν είναι μια βολική θεωρία των ανδρών για να εξερευνήσουν τη συγκεκριμένη περιοχή των συντρόφων τους. Είναι πραγματικός, συμβαίνει και μπορεί να διδαχθεί ο τρόπος με τον οποίο γίνεται.

Υπάρχουν 3 διαφορετικές πηγές σεξουαλικής διέγερσης που προκαλούνται κατά την πρωκτική επαφή: η αίσθηση από τον πρωκτό, τον ορθό και το σημείο G. Κάθε ένας από αυτούς τους ιστούς, στέλνει αισθητήρια σήματα στον εγκέφαλο μέσα από τα διάφορα ζεύγη νευρικών απολήξεων: του πρωκτού μέσω των γεννητικών οργάνων, του ορθού μέσω των πυελικών νεύρων και του σημείου G μέσω των υπογαστρικών νεύρων. Ίσως σε όλα αυτά να οφείλεται και το γεγονός ότι ο οργασμός αυτός περιγράφεται ως πιο έντονος, πιο «βαθύς» και μεγαλύτερος σε διάρκεια και απόλαυση.

Πως προκαλείται ο πρωκτικός οργασμός.
1. Ξεκινήστε με ένα απαλό μασάζ στους γλουτούς με εναλλασσόμενες κινήσεις για να ενισχυθεί η ευχαρίστηση. Λίγο απαλά, λίγο έντονα, λίγα χάδια, πειράγματα, τσιμπήματα και λοιπά.
2. Διαχωρίστε ελάχιστα τους γλουτούς και κάντε με ήπιες κινήσεις, μασάζ στην περιοχή πλησίον του πρωκτού.
3. Απλώστε ένα καλό λιπαντικό στο δάχτυλό σας και αγγίξτε απαλά την οπή του πρωκτού κάνοντας ανάλαφρες κινήσεις.
4. Δοκιμάστε την τεχνική Analingus –γνωστή και ως ροδοπέταλα- κατά την οποία κινείτε τη γλώσσα σας σε μικρούς κυκλικούς βρόχους, σαν να προσπαθείτε να εντοπίσετε τα σέπαλα ενός τριαντάφυλλου -τα μικρά πράσινα φύλλα, στη βάση του λουλουδιού– και στη συνέχεια κινείστε τη γλώσσα σας κυκλικά γύρω από το χείλος του πρωκτού –γνωστό και ως rimming-.
5. Τη στιγμή που θα εισάγετε το δάχτυλο ή το πέος σας και φτάσετε τον ορθό, ακολουθεί ένα συνονθύλευμα απολαύσεων. Το εξωτερικό τμήμα του ορθού, όπως και του κόλπου, έχει αρκετές νευρικές απολήξεις. Το εσωτερικό τμήμα του ανταποκρίνεται κυρίως στην πίεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τους λάτρεις του fisting. Φροντίστε να μπαίνετε βαθιά και με διάρκεια ώστε να ερεθίζεται η περιοχή για περισσότερη ώρα.
6. Εάν νοιώσετε ή σας πει ότι το απολαμβάνει, μια επιπλέον διευκόλυνση για τον πολυπόθητο ερχομό του οργασμού, είναι η παράλληλη διέγερση της κλειτορίδας.
7. Για τις γυναίκες που τους αρέσει η ολοκληρωμένη απόλαυση, μη διστάσετε να δοκιμάσετε ταυτόχρονα διείσδυση στον πρωκτό, διέγερση της κλειτορίδας και με ένα sex toy ή κάποιο δονητή και διείσδυση στον κόλπο.
8. Η ένταση του πρωκτικού οργασμού μπορεί να επιτευχθεί είτε αγγίζοντας τις ψυχολογικές πτυχές του συντρόφου μας, είτε τις φυσικές. Το ταμπού για το πρωκτικό σεξ συμβάλλει στην απόκτησή του αλλά και στη συγκίνηση που δίνει κάθε τι απαγορευμένο. Ο κοινός μύθος που θέλει το πρωκτικό σεξ να είναι κάτι ανεπίτρεπτο διότι είναι «βρώμικο» μπορεί να αποτελέσει την πηγή ενός kinky ενθουσιασμού για τη δοκιμή του «απαγορευμένου». Κάποιοι άλλοι, θεωρούν τον πρωκτό σαν κάτι πολύ προσωπικό και μυστικό «πέρασμα» και το να το μοιραστούν με το σύντροφό τους, μπορεί να τους φέρει ακόμη πιο κοντά.
9. Ο ευκολότερος τρόπος για να ΜΗΝ έχετε πρωκτικό οργασμό είναι να έχετε πάρει απόφαση πως ΔΕΝ θα τον έχετε. Η πίεση και η προσπάθεια της επιδίωξης, πολλές φορές διαταράσσουν την ευχαρίστηση. Κι όταν το θες, δεν έρχεται. Για αυτό χαλαρώστε, απολαύστε και ξεχάστε τον!


10. Για ακόμα μια φορά η διατροφή παίζει κι αυτή το ρόλο της. Οι τακτικές κινήσεις και συσπάσεις του εντέρου και μια επαρκής ποσότητα ινών στο ανθρώπινο σύστημα, αποτρέπουν τον ερεθισμό sirina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου